Възраждане е заплаха за националните предатели. Това каза от парламентарната трибуна

...
Възраждане е заплаха за националните предатели. Това каза от парламентарната трибуна
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“е заплаха за националните предатели, време е сами да пишем историята си

" Възраждане " е опасност за националните предатели.

 

Това сподели от парламентарната естрада водачът на Възраждане Костадин Костадинов.

 

" Изминаха 10 дни откогато изборите завършиха. Време за оценка на това, което се случи и основаване на проекти за това, което следва. Знайни и незнайни анализатори, политолози, политици, социолози, наблюдаващи и други редови доносници на американското посолство се отдадоха на разюздана и невъздържана акция против 358 000 българи ", акцентира той.

 

" Избирателите ни изпратиха в Народното събрание, с цел да запазим българската финансова самостоятелност, да не допуснем вкарване на страната във войната в Украйна, да предоговорим връзките си с Европейски Съюз, да не допуснем банкрут на страната и постоянно и на на всички места да пазиме българският народен интерес. За тези пет целта сме подготвени да беседваме с всички останали политически сили в Народното събрание. Защото даже да не почитаме другите избраници тук, ние сме длъжни да почитаме техните гласоподаватели ", уточни той.

 

Костадинов акцентира, че българите се пробуждат и Народното събрание занапред ще придобива все по-изявен български образ.


Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР